Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
-
Първоначално публикувано от plamenp59 Покажи съобщениеБлагодаря ти Еко. Наистина е голямо удоволствие да караш нещо по-мощно.Жалко ,че любимата ми марка няма такъв клас автомобил.Категорично мога да кажа ,че дори 164-ката ми, която беше от магазин и 159-ката , на зетя която продадохме гаранционна, е доста назад от този стар немец.
Личното ми мнение е, е за такъв клас коли просто трябва двигателя да е възможно най-големия (или поне доста над 'средния клас'), така или иначе тези 'лимузини' са доста добре направени
Много безаварийни!166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеПродължавам с опитите. Пробих жабката отвътре и изрязах една пластмаса отзад. Уредът е по-дълъг, а има още една пластмаса отзад , която не знам дали не е въздуховод. Някои ако знае да каже, моля. Ето снимки.и го монтирах но капака. Кабела го прекарах под жабката, зад дясната духалка направих свръзката след бушона на оригиналния кабел и оттам надолу покрай ICS-а до запалката. Пробвах го, дори показва, колкото мултицетът ми.
Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 21:11.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДали ще издържи там на летните жеги?166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
раздяла
Днес се разделих с моята бензинова колица и получих една фейстлифтова, дизеларка, автоматик която ще се разглобява за части.Не ми даде сърцето да я продам за без пари.Колата ми е гледана като бебе и реших да я дам на зет ми ,а неговата ще продавам на парче.Смятам до месец, два да се поосвободя за две съботи и недели и да я разглобя .Така, че ще се срещаме в рубриката продава авточасти.Колицата е 2004 и е с прекрасен мотор и скорости но я хвана сипаницата от миналогодишната градушка.До тук, два фиата,алфа жулиета,алфа 164 2.0 ТС,две капи 2.0.5.20V.Сега отново на старата любов алфа-този път 166 2.5 v6
Comment
-
Вчера ми се случи нещо странно. Дистанционното отказа да заключи колата. Натискам копчето, диодчето свети, колата не реагира. Бях на паркинг пред магазин (АИКО в София - малък паркинг, само за 5-6 коли на открито), огледах се за съмнителни типове наоколо, имаше само 1 чичо с празни ръце. След 7-8 натискания заключих. После като си тръгвах, отново не иска да отключи, багажника- също. С ключа отключих багажника лесно ( имаше дискусия тук дали се отключва с ключа, на коя страна се върти...), но вратата не можах да завъртя ключа изобщо. Стои като заварен патронника. Пак след няколко натискания се отключи. Вечерта като се прибрах от път вкъщи нямаше проблем. Та се чудя каква ли ще е следващата изненада.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИмало е тапа или сериозни смущения наоколо. Ключалката някой предишен собственик я е скопил.
Ключалката явно ще трябва да я огледам, че както нямам на дясната врата, може да стане кофти филм.
П. П. Портфейла с пари и документи винаги си ми е в джоба, но точно пред тоя магазин престоя в подлакътника. Добре, че не стана беля.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеВчера ми се случи нещо странно. Дистанционното отказа да заключи колата. Натискам копчето, диодчето свети, колата не реагира. Бях на паркинг пред магазин (АИКО в София - малък паркинг, само за 5-6 коли на открито), огледах се за съмнителни типове наоколо, имаше само 1 чичо с празни ръце. След 7-8 натискания заключих. После като си тръгвах, отново не иска да отключи, багажника- също. С ключа отключих багажника лесно ( имаше дискусия тук дали се отключва с ключа, на коя страна се върти...), но вратата не можах да завъртя ключа изобщо. Стои като заварен патронника. Пак след няколко натискания се отключи. Вечерта като се прибрах от път вкъщи нямаше проблем. Та се чудя каква ли ще е следващата изненада.
Да питам нещо - от няколко дни едната половина/лявата/ на километража ми свети по-слабо - от 0 до 120. Свети по-слабо и самата стрелка. Преди около година го имаше същия проблем, но някак си се оправи от само себе си. На какво се дължи тази аномалия така да я наречем?Last edited by Tasho; d.m.y г., 18:46.Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИзгорели, тръгнали да си заминават или лошоконтактуващи крушки от осветлението на таблото.
Направи им една ревизия. Не е трудно нито скъпо. Ефектът си струва.Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
Comment